1 påse Veggo-bitar
4 stora tunnbröd, gärna Lövånger
2 stora knippor bladspenat
2 tomater
1 färsk kruksallat
½ burk (2,5 dl) soygurt naturell
½ burk kidneybönor
Salt
Svartpeppar
Cayennepeppar
Vegetabiliskt margarin
Olivolja
Örtsalt


1. Stek bitarna i vegetabiliskt margarin och krydda med cayennepeppar, salt och lite svartpeppar.
2. Skär salladen och tomaterna, lägg det i en bytta och ringla över lite olivolja. Salta med örtsalt och blanda runt.
3. Skölj bladspenaten och kidneybönorna och blanda ner dom i salladen tillsammans med veg-bitarna och soygurt. Peppra rejält med svartpeppar!
4. Vik ihop dom som tacos, bottnen först, sen sidorna – slå in i servetter eller folie beroende på om du vill ha dom direkt eller på typ en resa. (Asgoda både varma och kalla!)

Annonser