2 paket nudlar (med valfri vegansk kryddning)
1 burk majs
1 burk champinjoner
1 stor röd paprika
2 st buljongtärningar
2 st vitlöksklyftor
½ paket tofu (eller nåt sojaprotein)
Svartpeppar
Rapsolja
Cayennepeppar
Salt
Curry
Chilipeppar
Broccoli


1. Tärna tofun och lägg ner den i en stor gryta med rapsolja, salt, chili- och cayennepeppar.
2. Hacka paprikan och släng i den i grytan, koka nudlarna i en annan gryta undertiden.
3. När nudlarna är klara lägger du i dom, majs, broccoli och champinjoner i tofugrytan.
4. Häll i nudelkryddorna, pressa ner vitlöken, smula sönder två buljongtärningar över alltihopa, peppra (om du vill) mer chili och cayenne, häll på två glas vatten och låt koka tills vätskan så gott som försvunnit. Done.

Annonser