1 påse Hälsans Kök-färs
1 påse salladsmix (babyspenat/ruccola)
1 kvarts vitkålshuvud
1 röd lök
1 paket sockerärtor
1 vitlöksklyfta
1 tumme ingefära
1 st chili
1 msk olivolja
1 näve champinjoner
1 msk sirap

Kryddning:
Soyasås
Japansk soya
Citronsaft
Liquid Smoke


1. Förbered alla ingredienser först genom att skiva vitkål, paprika, chili, champonjoner, röd- och vitlök, sockerärtor och ingefära så tunnt matberedaren (eller din kniv) tillåter.
2. Fräs färsen med några droppar Liquid Smoke i en riktigt, riktigt stor stekpanna eller wokgryta.
3. Häll i och woka alla ingredienser utom salladen och sirapen (blir det för mycket trots den stora pannan så stek/woka i omgångar).
4. När allting är färdigwokat och ligger i en stor bunke så är det bara att blanda ner sirapen och sen soyasås, japansk soya och citronsaft efter tycke och smak.
5. Blanda i sallad och så är det färdigt!

Annonser